Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... inzercia pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Reality > Predaj > Domy > Inzerát č. 163781097

Útulný dom/chalupa

- [13.4. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Útulný dom/chalupa - 1
Útulný dom/chalupa - 2
Útulný dom/chalupa - 3
Útulný dom/chalupa - 4
Útulný dom/chalupa - 5
Ďalšia
Útulný dom/chalupa - 6
Útulný dom/chalupa - 7
Útulný dom/chalupa - 8
Útulný dom/chalupa - 9
Útulný dom/chalupa - 10
Bol by záujem o kúpu útulného, kompletne zrekonštruovaného a zatepleného domu?
Priama majiteľka zisťujem záujem predbežne a zvažujem predaj.
Nachádza sa v Kostoľanoch pod Tribečom.
Dom tehlový, suchý, odizolovaný, zateplený, plastové okná, dvere, žalúzie. Zdravý krov, škridľová strecha.
Dispozícia je 3+1, (obývačka a spálňa sú nepriechodné), medzi nimi prechodná izba (detská/hosťovská, či pracovňa), kúpeľňa s wc, chodba, kuchyňa, komora, dieľňa, krytá veľká terasa a menšia záhradka+kôlňa, predzáhradka, a veľká záhrada cez 600m2. Zobytniteľné, suché podkrovie nad celým domom (dá sa tu spraviť 1 veľká, alebo 2 menšie podkrovnné izby). Celkom 79,3 m2 užitnej plochy+terasa 19,5 m2 a záhrada, viď. výňatok z LV vo foto.
V dieľni by sa ľahko dal vybudovať malý wellnes, (napr. sauna a vírivka), alebo dobudovaním okna aj ďalšia, 4 izba, s možným vstupom aj z kuchyne/ z terasy. Zbúraním kôlne vie vzniknúť priestor pre garáž/ kryté státie na 1-2 autá. Funkčný komín, akt.zaslepený, no ľahko by sa v spálni dal spraviť aj romantický krb.
IS: plyn, elektrina, voda z vlastnej studne, vykurovanie ohrevom vody skoro novým plynovým kotlom do radiátorov. Nízke mesačné náklady do cca 130€/mes. Predpríprava na napojenie na kanalizáciu v obci už je vykopaná, príprava v dome na wc je, aj nové wc zakúpené je. ( Čaká sa len na čističku odpad. vôd a napojenie-tento rok, preto sa neriešila už ani žumpa. Zatiaľ je v kúpeľni na mieste budúceho wc, chemické wc a za terasou aj suché wc, vedľa kôlne).
Vhodné na trvalé bývanie, alebo ako chalupa.
Výborná poloha: autom NR 22km/ 15-20min, ZM 11km/+-10min, na R1 do 10min autom, napr. v BA ste za cca hodinu (výjazd od Beladíc). V starobylej NR všemožná obč.vybavenosť a kultúrne vyžitie.
Domček je v srdci pokojnej, z časti chalupárskej obce, pri námestíčku, v spoločnom dvore. Pohodoví susedia sú len chalupári, v sezóne sú tu viac, prevažne cez víkendy. V zime max.cez sviatky. Nad obcou hrad Gýmeš, cez kopec rekreačná lokalita Jelenec a jazero. Krásna príroda, lesy. Možnosť hubárčenia, rybárčenia,turistiky, do hodiny (a menej) autom sú celoročne termály (Podhájska, Tvrdošovce, Santovka, či termál.kupalisko v Leviciach a pod.), "za rohom" aj vinárska oblasť a zámok Topoľčianky, žrebčín. Obcou preteká potok, ktorý je aj na konci udržovanej záhrady. V obci prameň výbornej vody. Pri dome autobusová zastávka (dobré spojenie do ZM/NR), cez cestu obchodík so zmiešaným tovarom. Pošta a viac obchodov v susednej obci, 5min.autom, či 10 min na bicykli.
Príjemní susedia. Kľud. Možnosť grilovať si na terase, alebo dopestovať si ovocie, zeleninu, chovať hydinu, na záhrade je vinič, nejaké ovocné stromy.
Platba by bola možná iba v hotovosti. Cena dohodou (pri serióznym rýchlom jednaní som rozumnej dohode na cene ústretová, dokonca môžem nechať aj nejaké vybavenie v dome).

Meno:

Lucia

Telefón:

091... zobraz číslo

Lokalita:Mapa951 77 Zlaté Moravce

Videlo:

244 ľudí

Cena:

Dohodou
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





Podobné inzeráty
Domček pod Tribečom vhodný aj na chalupárčenie Domček pod Tribečom vhodný aj na chalupárčenie - [18.4. 2024]
Domček na chalupárčenie s možnosťou trvalého bývania sa nachádza v obci Kostoľany pod Tribečom v strede obci v blízkosti autobusovej zástavky. Pozostáva z presvetlenej dlhej chodby, 3 izieb, kúpeľne s chemickou toaletou a kuchyne so špajzou, kde je výlez na povalu. Povala je celá pochôdzna a je mož ...


79 900 €
Zlaté Moravce
951 77
555 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať
REZERVOVANÉEXKLUZÍVNE na predaj RD s 1036m2 pozemkom Ladice REZERVOVANÉEXKLUZÍVNE na predaj RD s 1036m2 pozemkom Ladice - [8.4. 2024]
REZERVOVANÉ! EXKLUZÍVNE vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame rodinný dom v obci Ladice v krásnom prostredí Žitavskej pahorkatiny a pohoria Tribeč. Ladice sú vzdialené 10km od zlatých Moraviec a 20km od krajského mesta Nitry. Obklopené sú krásnou prírodou ako stvorenou na turistiku a hubárčenie. Rod ...


123 600 €
Zlaté Moravce
951 77
230 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať
Rodinný dom Ladice Rodinný dom Ladice - [30.3. 2024]
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2 podlažný 5 izbový RD (563 m2) v kľudnej časti obce Ladice. Je to samostatne stojaci dom s dvorom, predzáhradkou a záhradou (640 m2) v mierne svahovitom teréne s nádherným pohľadom na lesy. Nehnuteľnosť je v čiastočne zrekonštruovaná, nová strecha ...


113 000 €
Zlaté Moravce
951 77
297 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať


©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Domy
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Reality celkom: 64695, za 24 hodín: 5506

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko